frENZ~~

:heartbeat::

Friday, January 20, 2012

Alfatihah Izwan pilus

Assalamualaikum,

Baru mendapat perkabaran penyanyi yang popular dengan kembali senyum Izwan Pilus telah disahkan meninggal dunia pada jam 6.15pm tadi |20hb Jan 2012|

Berita ini disahkan adiknya Aril di laman twitternya sebentar tadi.

Semoga roh arwah dicucuri rahmat. Allah lebih menyayangi beliau.


Alfatihah

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِين
الرَّحمـنِ الرَّحِيم
مَـالِكِ يَوْمِ الدِّين
إِيَّاك نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّي

Tuesday, January 10, 2012

Adi Putra Follow saya :)


Assalamualaikum...

Happy3!! Hahahahha
Aku amat teruja bila jumpa twitter Adi Putra. Then dengan lemah lembut.. Aku pun klik button follow beliau. Dah Follow mesti la mention kan.. Hahaha

Tak sangka... Beliau terus follow.. Wahhhh...
Mesti korang ckp aku beria kan. AAK? Sebab aku minat giler kot. So, jangan banyak ckp. Hiks

Pada yang ade Twitter n meminati lakonan Adi Putra n nak tahu berita terkini Adi Putra direct kan. So, bole follow beliau dengan twithand ADPadiputra

K guys.. Bye2..

Mood : Teruja :)