frENZ~~

:heartbeat::

Tuesday, July 12, 2011

Tahniah Zila n Yus

Assalamualaikum,


Rasenya belum terlewat lagi untuk aku ucapkan tahniah kepada sahabatku Nor Razila yang baru saje bertunang dengan Yusrin Othman pada 9hb Julai 2011.


Maaf ye korang tak dapat datang time tuh tapi aku sentiasa doakan korang bahagia n pertunangan ni akan sampai ke jinjang pelamin n seterusnye ke akhir hayat.Aminn.. Kalo tak silap hujung bulan November ni kan langsung?? hehe Ooopsss terbocor date pulak.. haha


Okeh, jom aku ceritakan serba sedikit kronologi n macam mane member aku zila ni muleh terpaut hati pada abe yus ni.hehe


Dorang ni dikenalkan oleh member atas member..biasa la kalo jumpe2 bawak2 member lain kan.kenal2 nama then tukar2 no phone...pastuh add kat muka buku kan.hahaha


Mulenya sebagai sahabat je. Yelah takkan dah kenal terus couple kan. Care gile aku tengok abe yus kat muka buku zila dulu.hahaha setiap status, picture zila ade je comment die.wahhhhh..giler la.hik2


Ape yang aku tahu zila senang dengan abe yus sebab, abe yus tak terlalu mengongkong n yang penting die muleh terima apa ada nya zila. Salute u bro!!! :)


'Setiap kelemahan/kekurangan yang akan saling melengkapi'


Haaaa..kannnn betul kan ayat atas ni??kan..kan..kan..mane de orang perfect kat dunia ni.


Hurm... aku rase dah la kot nak cite sal dorang ni. Ape kata layan picture tunang dorang..hehe



Zila n Yus



Cincin merisik n bertunang



Pose setelah menjadi tunangan orang :)




Sweet




Bunga



Hantaran sebelah lelaki




Hantaran sebelah perempuan




Pelamin



**Ramai member dah bertunang...huhuhu

5 comments:

ziEda said...

Cik Bee bila lagi ? :)

Cik Bee~! said...

ziEda :


hahahha...takde soalan laen ka??

ziEda said...

haha.. dh tertulis kat last word CB tu.. "Ramai member dah bertunang...huhuhu"
tu yg tanya tu.. hee ^_^

Hanny Esandra said...

cepatla cik bee pulak... :)

CintaZulaikha said...

gila gempak cincin di jari..kehkehkeh. cik bee, bila plak???