frENZ~~

:heartbeat::

Saturday, July 30, 2011

TAHNIAH WAN

Wan senyum sumbing

Sahabat

Assalamualaikum,

Tahniah buat teman sekantor aku, Mohd Ridzuan Abd Aziz yang kini sah bergelar suami kepada Siti Mas Liyana Binti Hj Muslim pada tanggal 2hb Julai 2011 ..

Majlis bersanding belah perempuan di buat di Wangsa Melawati pada 3hb Julai 2011, manakala belah lelaki pada 23hb Julai 2011 di Setapak. Sepatutnya kenduri Wan berlangsung pada 9hb Julai, Tapi ada perkara yang tak diingini yang terpaksa di tangguhkan ke tanggal 23hb Julai.

Wahhhh...Dah kawen ko kan Wan. dulu maen congkak lagikan...hahaha macam tak caya je..Ramai sungguh dak opis yang nak tamatkan zaman bujang dorang tahun ni. Hope sumenye berjalan dengan lancar. Aminn..

Perkahwinan Wan yang aku boleh katakan world la jugak sebab siap ade karpet merah lagi. woooooo... Artis kan. :) Yang paling menarik perhatian aku ade live band lagi.best kot...hihihi Tema..ermmm wan masih mengekalkan baju pengantin berwarna putih. Manakala pelamin dan khemah menggunakan koloberasi putih dan hitam.menarikkan..:D

Perkara paling jiwang Wan pernah buat bila habis bersanding die siap nyanyikan lagu untuk wife die....wahhhhh..so suhweeettttt...tangkap lentok eden.hahahah

Buat Wan, aku pun tak taw nak kronologikan kisah cinta ko ngan wife ko sebab aku tak sempat nak interview ko.hahaha bz orang kawen kan.kena la paham.Tak mahu di ganggu.hahahhaa

'SELAMAT PENGANTIN BARU WAN DAN LIYANA, SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT..AMIN'

***pic xdpt upload byk.line slow..huuu

3 comments:

Hanny Esandra said...

nak taweenn jugookkkk.. hahahaha.. gatai.. ;p tahniah wan.. tak dapat pergi.. sebab ramai beno kawan yng nak 'mengawan' sama tarikh dgn wan..

Hanny Esandra said...

eh jap.. ogos? Wan wat bulan puasa ke? ke sy yg tatau apa2.. x cek event pn dia dh tukar tarikh? ye ke? hahhaha..

bunga said...

taniah wan..hehee...