frENZ~~

:heartbeat::

Thursday, June 16, 2011

WEDDING MAZTURA



Assalamualaikum,

Hye korang2x....Lame tak update blog ni...dah nampak sawang pun...hahaha..


Baru2 ni 11hb Jun 2011, aku sempat la ke Lanchang, Pahang.. P kenduri kawen Maztura Abd Rahman.. Die ni office mate aku.. Kalo tak p. katenye kawen aku nanti die pun tak nak p..ade ke patut??hahhaha


So,kami pun p la dengan berkonvoi. Jangan maen2.. 5 buah kereta otay. Yg kelakarnya 5 kereta tapi 1 kereta sume dok bawak couple je..aku je la yg p bawak member pompuan.baek kan??hahhahhaha


Sume orang dok berkumpul depan office aku..Katenye senang gerak sekali...Janji kul 11am.. Janji kan..Last2..kul bape baru jumpa...hahha


Sumpah kalo ade yang terase aku tujukan ayat ni kat die..masak derr...hahhahaa tak jadi jumpe kat kat office.kami jupe kat Tol Gombak..Yela nak ke Pahang memang lalu Tol Gombak..mane de tol lain dah..Tapi ade gak yg salah jalan lagi..hhahaa ( maap yuz..kenyataan..haha)


Otay..Dah jupe di Tol Gombak.So..meneruskan perjalanan yang sepatutnye tak la jauh pun.Lanchang kan..Klao ikutkan Sejam je dah sampai.Tapi masing2 nak tunjuk hero kan.. Yela bawak awek..nk race la kan.. Maka, sesat lagi..lagi...dan lagi...haishh


Maap la ye pade yang bawak pakwe n makwe..Ini kenyataan.Kalo diingatkan kelakar otay!!! hahhaa Dah taw kite de guard...Yang nak tunjuk power tuh nape bebeh..nape?? T_T aku gak jadi mangsa keadaan..sampai lambat.. Tak sempat tgk Maz sanding..huhuhuhu


Sesat tak sesat..Janji sampai kan..hahaha


Masa kami sume sampai.. Pengantin sedang dok sibuk bergambar..Tema Maz kaler itam merah..cun!! . Picture lak macam2 posing seh...geram pun der.. Dalam ati






'Nak gak tawen'




hahhaha..tak leh blah seh...huk3



**Pic Maz aku amik mase nikah je..Sanding pic tak bape menarik... haha


3 comments:

Anonymous said...

bila nak kawin?

Hanny Esandra said...

purplishhh.. cantekk..

CintaZulaikha said...

pasni cik bee plak..kuikui