frENZ~~

:heartbeat::

Thursday, March 24, 2011

Surprise bzday n 2 me??...

Assalamualaikum,

Minggu ni, minggu yang memenatkan aku. Macam-macam cerita macam-macam hal. hurmm

Entry aku yang dulu ade bagi taw kan yang aku nak wat surprise party kan??hehehe...

Btw.. Surprise party tuh jadi~! Bezday mak n adik laki aku. Mak 11hb n Mus adik pulokk 12hb..hehe

Kami adik beradik plan buat makan2 dekat Restoran Seri Nelayan. Titiwangsa pada 13hb March 2011. Tempat tuh muleh la tahan. kalo ikut kan beser jela.. Eskrem tarak...So 2 1/2 bintang la aku bg..hahaha

Kami janji jupe adik beradik kat sane dalam jam 6.30PM. Tapi aku keterlambatan akibat kije yang tak settle..Terpakse along my driver tugu...huhuhu..

Dalam 7.30PM. Aku , Along, Kak Long, Slehah n Hawa menapak mencari Mak, Mus,Angah, Kak Ngah, Ecah n Kimie ( 2-2 ni anak buah beta ) yang dah sampai awal kat Restoran tuh dalam jam 6.00PM. Paham2 la smpai lambat.. Kena gula2 la kan...hahaha.

1st sampai sane, aku sume mencari udang n ketam.. Tujuan makan steambot kan..Aku tak pandang len dah. My peberatkan.3 pinggan udang aku sorg je melantak..bayang kan la..hahaha.. Wat slumber sudah.. Dah bayarkan..ilex la...huhuhuhu...

Kek pulokk.. Kalo ikutkan kat Restoran tuh jugak nk tiup lilin..Tapi, masing2 da kenyang. Kalo bukak jugak. Naty membazir je..Dah la mahal..haha.. SO, kitorang sepakat tiup lilin kat umah je la..hahaha...

Makan steambot sampai jam 9.00PM. lamekan...Tak hengat dunia. wahahhhhaha... Dah settle makan. ape lagi...p bayar bil la..ingat free ke...harga???agak muleh tahan la. haha..eh,Tisu pun kena bayar ke...??? hamboi...!!! Memang giler kentang la...

Kami adik beradik sampai umah dalam 10.00PM. Jalan jamed kan.Hari ahad beser la..

Btw pukul 10.ooPM baru park kete je..belum masuk umah lagi.haha..

Bile dah smpai umah. Kami sume lepak2 depan TV. Macam tak der pe kan.hehe... Along n Kak Long p dapur amik Kek utk mak tiup lilin..Sume nyanyi lagu berhantuu tuh..


"Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Mak...
Allah selamatkan Mak..'
wah..aku tengok muka mak time tuh happy sangat.. Nampak mak muka terharu.. :)


Ni la kek spesel tuk Mak~!


Mak maybe ingat kami juz wish je kan.. hehe..

Da settle tiup lilin.. macam beser....makan kek la.hahahah..

Malam tuh aku tak muleh tidur...tangan n kaki gatal2...wuwuwuw....paham2 jela..alergik..huwawawawawawa.... abis bengkak... C...makan tak hengat dunia...kena gula2 la pastuh...


**Makan steambot,kek n dapat alergik..terbaek~!T_T

*Surprise party n 2 me???ALERGIK la...wuwuuwuwwu

2 comments:

imasicute said...

babe mak ko ko dah cite ko dpt mkn udang oberrr giler..smpi mak ko ckp 'sape yg punye besday nih'???mak ko yg ckp k.hahahaha....

Cik Bee~! said...

imasicute :

snyengallll....malu2x..haha