frENZ~~

:heartbeat::

Saturday, March 12, 2011

putus asa??


Assalamualaikum

Rajin sekarang aku b'ENTRY kan....dulu nak menaip pun malas..hahaha..Now tak tahu nape jari2 aku ni rajin pulokk nak menaip..ikut jelah haih..:D Okeh stop merepek bagai..Street 2 da point aje k.hahaha

*********************************

Dalam hidup ape yang paling korang inginkan?? Haaaa pikir2... Tak payah nak pikir banyak la...Mesti korang nak yang terbaik kan dari lebih baik.kan..kan..kan..Ermmmzz.. Nak yang terbaek mesti kena korbankan somethingkan..

Bila berani berkorban kena teruskan sampai akhir. pastikan ape yang dikorbankan tuh berhasil. Tak sia2.Right???

Kalau tak berjaya macam mane pulokkk?? Yeap..Ni yang selalu orang akan down. Termasuk aku jugak.:(

Memang oppressed giler kan.. Time tuh aku akan menyorok.kalau boleh tak nak jumpe dengan orang langsung. Malu gaban.. Tapi, seseorang nasihat kan aku....


' Jangan malu buat kesilapan '


Bukan ler maknenya wat dek je kalo da silap tuh..No la..mean perbaiki kesilapan tuh n jangan la ulang je kesalahan yang same..Tuh je.. Tak semestinya 1st percubaan kite berjaya.. Kena mencuba2 sampai berjaya.. Senang citer DON'T GIVE UP.


Chillll...ape aku cube smpaikan ni..Terbaik??Putus asa??wuwuwuw..pandai2 la korang tafsirkan.


Mood: Senyum




6 comments:

cokelatyuz said...

b aku xsnggup la nak berkorban tuk orang lain...tak mgkin.... :D

man yusoef said...

same lah...dulu tak sangka leh rajin update entry mcm skrg..sbb dulu mcm sebulan sekali kot update...haha

Sir Marcello said...

giv up? langsung takda dalam kamus hidup aku...kalau berlengah akibat 'terjatuh' untuk bangkit semula mungkin ada....

Cik Bee~! said...

cokelatyuz :

eh.macam tuh pulak....haha

Cik Bee~! said...

man yusoef :

kan..Now, ntah la..rajinnya tangan dok menaip..ape yg sy merepek..tak taw la pulok..hahhaa..layan jela labu~~~:P

Cik Bee~! said...

Sir Marcello :

Yeah~!jgn give up!!!kalo tak campak longkang...haha