frENZ~~

:heartbeat::

Monday, March 7, 2011

My Baby

Aku dah ader Baby..wuwuwuw..C Kucing.....mesti terkezutkan..:D yela..aku ni memang kurang berminat dengan kucing...tak tahu kenapa. Bila Kak Long aku bawak kucing yang namenye da di daftar kan di Jabatan Pendaftaran Negara ngan nama Baby..hahhahaa...aku mule berminat.. Kalo yang mengenali aku ngan rapat mesti tau yang aku ni takut kucing..haha...jap2..tak la takut..tapi kurang berminat la..hahha.(ayat cover)..;p


My baby ni kucing Parsi...Fully badan baby memang hitam..bulu die jangan cakap la..lembut kot.. Tapikan nak jaga Baby ni memang perlukan duit yang agak manyak la...hahhaa..yela makanan die bukan yang biasa..Nak Whiskas ajer..Demand!hahaha...Kak Long je muleh layan..aku setakat tempat baby nak manja2 je..hahaha


Baru2 ni Baby hilang dari rumah..huh! Puas cari 1 blok..Bayangkan la...Tingkat 18 Baby muleh hilang..2 hari mencari baby..Tak tidur malam Kak Long..Tapi rezeki kan..2 hari pastuh Baby jupe semula.. Kak Long tampal notis dekat Lif..huhuhuhu...Nasib la ade yang baek hati jagakan bape harikan.. Yang jagakan tuh tingkat 11..haha..pelik di situ..jauh nye merantau My Baby..hahaha...


Ni aku selitkan beberap keping gambar my baby...pengubat hati lara Beta..cewah.:)






No comments: