frENZ~~

:heartbeat::

Monday, March 28, 2011

Key Yel

Assalamualaikum,

Semalam 27hb March 2011 aku kuar p jenjalan dekat area Sungei Wang dengan kanak-kanak riang..Shai n Lin. haha Teman si Shai nak beli barang-barang keperluan die untuk sambung belajar dalam Degree Mathematic & Statistic.

Wah..best nya Shai..Dapat sambung study...InsyaAllah kalo ade rezeki aku mungkin akan sambung study. Tapi, bukan macam Shai fully study.. Aku juz part time jela.. :) Doakan ek.

Otay, mari cerita apa yang diborongnya kanak-kanak riang ni..haha.

Shai memborong kasut.. Lin xder pape.haha..gaji xmasuk lagi.Orang barukan. Ujung bulan la masuk. Laen la kami yang senior ni 25hb otay!..haha..Me??me??me?? Niat di hati cume nak meneman. Tapi hasutan yang tak dapat di tahan. Me!!me!! beli kasut..bukan high heel taw...sandle je.haha harga??? xyah sebut la..


"Biar mahal asal tahan lama"


ni la kasut aku beli tuh :)

dalamm sibuk kami memborong.. Aku tergelak dengan gelagat kanak-kanak riang ni. Tak perlu ku mentionkan namanya. Takut kena *PANG pulokk kan.haha...

Tau ape jadi?? Aku sibuk pilih kasut. Dok torai2. Die leh snap2 picture lak. katenya nak simpan untuk kenangan n buat lawak2. Ewah!haha otay. muleh time la alasan tuh.. malas amik port kan.

Tapi..tapi...tapi... Ade ke patut bile dekat LRT. kami dok tugu tren. Kanak-kanak riang ni muleh wat dialong yang tak shenonoh di dengar. sampai aku muka merah-merah n berair bijik mata ni dengan lawak tak siuman die., Mengong!!hahaha


kanak2 riang : Cik b amik pic sy!!

CB : eh, awkk ni biar betull..? tak kan kat tren ni kot. Orang tgk la. malu kot


kanak2 riang : ala biar la. lagipun, arini baru sampai Key Yel sok nak balik kampung dah.


CB : erk....hahahahhahahahhahahahahhahahahhahhahahahhahaha



Terburai kami ketawa pastuh.. Ade ke patut...wawawaaawa...

Lawakkan die..Pastuh buat muka tak bersalah. Macam tak de pape je ayat die tuh..rase nak sekeh2 je kepala die. Yela. punye control cun. Ayat die yg tak shenonoh tuh buat kami ketawa tak hengat dunia.hahhahaa.. malu2x..

Mereka sangat somelll..Somell dari segi ape??somel dari segi lawak tak shenonoh tuh la.. terutama 'kanak-kanak riang' tuh.hahhahaa

**lenguh kaki..

2 comments:

CintaZulaikha said...

anak dara nih keje nak merendek jek...kuikui..best dpt beli kasut..???

Cik Bee~! said...

CintaZulaikha :

hahaha..sementara msih single n available...merendek la..haahha..

best kot...duit pn melayang..gaggaa