frENZ~~

:heartbeat::

Monday, March 7, 2011

Join blog review Jaa


Aku tak taw nape aku tajuk entry aku gini...hahahaha..gara2 sedang berblogwalking...aku tgk entry someone..c kacak..senang cite kimiecnol .hahhaa..agak tertarik jugak..n aku teracun jugak untuk wat entry ni...dear Jaa64 hope kamu suke ek..N masuk kan sy dlm list kamu k...hahhahaa :D

Dear Jaa64 sy taw blog kamu 'jaa's story' dari c kacak la...hehehe..erm..ape yang sy usha la kan..blog kamu menarik...paling sy suka shoutbox!!seyesh..menarik giler...somelll ok..heeee..

Yang sy pelik kan..nape la gurl suke kaler pink??winkk...hahhaa...kalo untuk naik taraf blog kamu la kan..di cadangkan kamu tukar kaler..hahhahaa...muleh ke??;p

Sy paling suke blog yang entrynye kelakar or renungan.. ade yang entrynya lebih pada diri sendiri tapi di olah cerita sampai jadi novel pulak..eheheh

pada sesiapa yang nak join entry cam aku ni...korang klik jela header kat mane2 la..hahaha


Ok stop sampai sini..tak taw nak type dah...hahahaha...


4 comments:

KimiCnoL said...

sy ke si kacak tue..wow,kembang2..hehehe
thnks sy terselit distu..haha

Cik Bee~! said...

yes..u r...ahahahahahahaa
most welcome awk..:D

jaa64 said...

cnol prasan....wekkkk..hahahha

cik bee-errkkk,kaler pink tak boleh tuker..huhuuh

Cik Bee~! said...

hahaha..sajer je suggest..taw kamu xleh punye..;p