frENZ~~

:heartbeat::

Thursday, March 10, 2011

4 sbb saye syg die


Arghhhhh...aku da ketagih contest....hahaha
what should i do?? T_T ni awien nye kije la.haish....meracun n aku teracun lagi..huhuhu..
Ok now aku da gedix nk wat contest ni..:D hahaha

Ok awien...ni syarat dikenakan kan..kan..kan..:-

1. Mule2 folow dulu blog awien ni.(Done)

2. Pstu buat satu entry dan letak title ''4 sbb saye syg die'' dalam entri tu letak skali ngn banner cm kt ats tue.(Done)

3. Pas kowg dah buat sume entry tu kowg tgalkan LINK kowg kt bwh entry nie ok.(Done)

4. op..op..op lom abis lg..jgn lupe TAG kn kat 4 owg kwn2 yg kowg syg ye..psti kn dowg taw yg dowg tu di tag.(Done)


Saya Sayang Sahabat saya Siti Azieda Binti Abd Karim n Suriani Binti Hamzah...Banyak sebab sebenarnye..Tapi Awien da bg taw 4 sebab jekan..So, 4 jelah ek..Tak muleh lebih...wahahahha..

1-Die paham saya
2-Die tempat saya mengadu
3-Die sentiasa dihati...susah senang bersama kan..:)
4-Die Orang terpenting selain keluarga saya..:D

"hilang BF boleh dicari, Tapi hilang sahabat sepertimu Azieda dan Sue sukar dicari ganti'

p/s : Lebiu ida n sue

14 comments:

aWiEn rAwk said...

hehe..nme2 di ats mcm knl jek..hehe

Cik Bee~! said...

kan.....hekehekehekehk...:D

hamzah ian said...

hamzah? waaa

Cik Bee~! said...

hamzah ian :

ewww...nada terharu tuh.. :D

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Hilang BF boleh dicari.. Ok, no komen. Muahaha~

Liyana Adam said...

hehe..terima kasih mentag saya lagi..ahaks..~

Anonymous said...

Siti Azieda likes this.. ;)

dah ckup 3 tahun kite kenal..
thanks lalink~!

love yaa :D

Cik Bee~! said...

efyery84 :


erk...ni ayat ja...huhuhuhu

Cik Bee~! said...

Liyana Adam :

Sesama...ape lg..join la jugakk..hehhee

Cik Bee~! said...

Siti Azieda :

lebiu 2!!:D

CintaZulaikha said...

wahhh..sgt sayangkan mem2..baguih..

man yusoef said...

gud luck oK! smoga menang! hehe

Cik Bee~! said...

CintaZulaikha :

wahahaha..bestfrenz 1st...:D

Cik Bee~! said...

man yusoef :

thxs yow!heee