frENZ~~

:heartbeat::

Monday, January 10, 2011

Layak ke ANA RAFALI?


Haaaaaaaaaaa...
Layak ke Ana Rafali ni menang??pelik aku..bukan la bangkang giler keputusan juri..sekadar nak berkongsi pandangan la..huhuhu..Aku mati-mati ingat Faizal Tahir or paling kurang pun Tomok. Alih-alih si gadis manis berbaju kurung ( trade mark die) yang menang..wow...mengejutkan..

Reason?? Sebab lirik n muzik yang di bawanya berlainan dari finalis yang lain..Dengar radio pagi tadi..euwwww...macam-macam komen orang dok tak puas hati si manis ni menang...

Teringat zaman Nurul & Ajai menang AJL dulu dengan lagu keliru..Yang tak puas hati tuh siap suruh dorang pulangkan Trofi pada pemenang/penerima yang sepatutnye sebabnye....Nurul & Ajai tak layak...Sadisss...Mungkin Ana Rafali akan terima nasib yang same??sape taukan....huhuhuhu

Komen aku lak...Aku tak kisah...Nak buat apelah dok bising-bising tak puas hati kan..juri dah pilih...Terima jelah..Ana Rafali dah dinobatkan menang AJL pun semalam..SO,ape nak dikate kan..btw persembahan finalis yang laen semalam memang terbaiklah even ade yang buat suam-suam kuku kan.huhuhuhu

Buat Ana Rafali..TAHNIAH!!!!Anda dah buat yang terbaik..Yang tak puas hati anda menang tuh ignore jelah..CHAYOK2x!!!


*******************************************

Lirik Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa ditebus hari

Chorus
Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Ulang Chorus

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan
Setiap detik jantungku berdetak

Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku
Kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita



No comments: