frENZ~~

:heartbeat::

Thursday, January 13, 2011

What should i do??


What should i do
By : Jang Geun Suk

When i let you go one step futher
My eyes overflowed with tears

When you walk away one step futher

More tears are failing

As you move away to a place where

I can't reach you

Even if i reach out my hand
I can't catch you
I can only cry

What should i do?
What should i do?
You're leaving

What should i do?

What should i do?
You're leaving


I love you
I love you

I love you
I love you


I cry out to you
But you can't hear me
Because I'm crying only with my heart
All day long i try to say good bye

But i think of you
I reach my hand
But you go to where i can't reach
I can't find you
I can't only cry

What should i do?

What should i do?
You're leaving

What should i do?
What should i do?

You're leaving me and going away

I love you
I love you

I cry out to you
But you can't hear me

Because I'm only crying with my heart


What should i do?
What should i do?
You're still the one i love

What should i do?
What should i do?

You're leaving

What should i do?
What should i do?

You're leaving me and going away

I love you
I love you

But you can't hear me

Because I'm only crying with my heart



Haaa....best kan lirik lagu ni..:) lagu ni dari drama korea 8tv. 'He's Beautiful' Now cite ni da tamat...huhuhuhu.. Aku paling suke time HERO tuh nyanyi last sekali..Feeling giler ah..Touching kot...Tersentuh sanubari..har har har

**mengingatkan.....

Tuesday, January 11, 2011

OH Pesbooking....


Dimana ade kemahuan di situ ada jalan...Tapi jangan pilih jalan hitam..kelak merana..uikkkss..ape aku merepek ni labu....gahhahahaha...

Sejak dua menjak ni orang dok bercerita FB bakal ditutup starting 15 March 2011..hurm..betul ke yang 'dimerepekkan' pihak FB ni..ke saje nak propaganda je..huhuhuhu...xtaw lah aku..kte tgk jela..kalo betul..Maka secara automatiknye aku akan tekun bekerja..No more FB!!~~hahahhaha

Kalo korang nak taw lebih lanjut leh la usha FB ... ini antara komen kebanyakan orang bile FB bakal ditutup... : -

“What am I going to do without Facebook?” said Denise Bradshaw, a high school student from Indiana. “My life revolves around it. I’m on Facebook at least 10 hours a day. Now what am I going to do with all that free time?”


huh...gilerr lah penangan FB..Tak terkata...haishhhhh

So, korang sume...siap-siap la save sume picture or ape-ape yang sepatutnye...FB xkan ader lagi..yang ader hanye DRBook..hahhaa...merujuk kepada DR ROZMEY...har har har


**betul ke propa FB ni??

Monday, January 10, 2011

Layak ke ANA RAFALI?


Haaaaaaaaaaa...
Layak ke Ana Rafali ni menang??pelik aku..bukan la bangkang giler keputusan juri..sekadar nak berkongsi pandangan la..huhuhu..Aku mati-mati ingat Faizal Tahir or paling kurang pun Tomok. Alih-alih si gadis manis berbaju kurung ( trade mark die) yang menang..wow...mengejutkan..

Reason?? Sebab lirik n muzik yang di bawanya berlainan dari finalis yang lain..Dengar radio pagi tadi..euwwww...macam-macam komen orang dok tak puas hati si manis ni menang...

Teringat zaman Nurul & Ajai menang AJL dulu dengan lagu keliru..Yang tak puas hati tuh siap suruh dorang pulangkan Trofi pada pemenang/penerima yang sepatutnye sebabnye....Nurul & Ajai tak layak...Sadisss...Mungkin Ana Rafali akan terima nasib yang same??sape taukan....huhuhuhu

Komen aku lak...Aku tak kisah...Nak buat apelah dok bising-bising tak puas hati kan..juri dah pilih...Terima jelah..Ana Rafali dah dinobatkan menang AJL pun semalam..SO,ape nak dikate kan..btw persembahan finalis yang laen semalam memang terbaiklah even ade yang buat suam-suam kuku kan.huhuhuhu

Buat Ana Rafali..TAHNIAH!!!!Anda dah buat yang terbaik..Yang tak puas hati anda menang tuh ignore jelah..CHAYOK2x!!!


*******************************************

Lirik Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa ditebus hari

Chorus
Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Ulang Chorus

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan
Setiap detik jantungku berdetak

Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku
Kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita



Thursday, January 6, 2011

2011



Dah Januari 2011 pun....Cepat je mase berlalukan. Tau-tau aku kini semakin bertambah usia. Semakin tahun, semakin tua, takkan makin mudakan.hahaha...So, ape yang aku dah azamkan untuk tahun 2011 ni..

Hurmmm..See?aku masih memikirkan azam. Dah la azam tahun sebelum-sebelum tuh tak aku buat/jalankan. Now, nak creat azam baru...Every year macam tuh..huhuhu..malunye..Pada diri sendiri la. Apa yang aku inginkan tahun baru ni, semestinya hidup yang lebih bahagia. Disenangi semua orang.

Kerja? hahahahaha.. Apa nak bagi tau ye..semakin bertambah tanggungjawab. Ofis hours pun semakin bertambah jam.. Mean,aku takde dah lah nak balik awal ni....... Tak settle kije. Tak balik la..T_T

'SI DIA' hahahahaa...kawan aku cakap, ape kate kalo azam baru aku tahun ni untuk berdua pulak..mean, aku kena start searching...'Bercinta'..haha..eitt..ingat senang ke nak bercinta-cinta ni. Kena serious tau. Kalo setakat untuk berpoya-poya.lupakan la...So, patut ke?gahahahaha

Ok lah korang. Cukup la cite pasal ni.haha..Btw, aku memang da ade azam..biarla aku sorang je tau. lagi pun, orang-orang tua cakap kalo azam ni tak elok bg tau. Nanti tak tercapai azam tuh.hahahaha :P

Sebelum aku akhirkan entry ni, nak wish kat korang la..walaupun dah terlambatkan..hehe


'SELAMAT TAHUN BARU'


bye2x sume.:)