frENZ~~

:heartbeat::

Monday, November 8, 2010

REnuN!on Sek Men

hai sume!!hahaha....
Rasenye dah lame aku tak mencoretkan something kat blog ni kan..hee..Now dah ader mase sikit ni..ok la..aku bg taw la pe aktiviti aku baru2 ni..:)

Pada 31hb October 2010, aku telah menghadiri REUNION KENANGAN SEK MEN di Sunway Pyramid...Ramai yang join time tuh dlm 1* org ke atas..haha...kalo ikut event 30 org gak nak turun..tapi last minute masing2 tak dapat join...so,tinggal la bape kerat kan.....(ayat sedapkan hati)..haha...

Hari tu masa kami sume jumpe di Sunway. So, telah meng'kish2x pipi..OPsss...ini bagi yang gegurl ok.haha..then borak2 n jalan2x sampai letih..huhu...Dalam jam 5.30 kami pergi Flaming Steambot..makan2x..ni la time yang aku nanti2 kan secara jujurnya la...haha..*Steambot memang feveret aku..:)


Kami melantak sampai kembung perut...huhu..mase yang di berikan 2 jam setengah..ok la...makan sampai lebam..aku juz mencari udang..udang udang udang.....tu je aku mkn..haha..rase kuahnye ok la..bukan kategori besh..haha...

Habis makan kami kembali ke Sunway n ...mulanya : -


1st program nak karaoke tapi terpaksa cancel sebab harus 4 jam di bilik karok dengan bayaran rm 30/person...kami juz nak karok dalam sejam je...yela..dah jam bape time tu..kebanyakan teman2 reunion dtg dari perak..sian kat dorg kalau lewat sangat...so,cancel la....huhu

2nd program lak, main bowling...wow~!!xcited giler la...tapi..geramnye...ade liga pulak time tuh...ader je penghalang..apelagi...cancel..again...:(

So, xtiviti kami selepas steambot, lepak2 dekat PAPPA RICH....hehe..banyak cerita yang kuar dari REUNION ni..at lease,aku tau perkembangan terbaru rakan2x..Walaupun dorang tak pergi...tapi cerita latest dorang tetap menjadi santapan kami semua yang datang hari tu...haha...


Ok la,tu je coretan aku kali ni...hehe...b4 i go go...usha la sebarang dua picture yang sempat aku snap2....hehe



mereka yang agak macho..haha

wif sayang..cewahhhh

sempat juga terserempak dengan c die...:)

happy

1...2....3..snap..haha

dalam lif pn jadi..haha

suasana di flaming steambot...:)

Ni la organize REUNION kami...hehe

ape yang mereka bualkan tu ea..

me..again...haha

picture beramai2 d tgh jalan..haha


peace~!


P/s : happy sgt time ni...n akan ader 2nd reunion...myb next year..i think...haha

*thnx 2 azieda..sudi ikut i..:)

No comments: