frENZ~~

:heartbeat::

Tuesday, August 17, 2010

Betul ke???

.................fb ni de fake n real??erm..confius d situ..huhuhu...aku pun tak berape taw la....so,sekadar nak share ngan korang la..hehe..okeh ni aku tunjukkan picturenye :



real...


fake



kalo realnye FB de pic connection cam d atas la... tapi kalo fakenye...de pic handphone...erm..cmne bende ni leh jadi ea??....sama ader FB ni same je or mmg laen..aku terconfius la..

korang rase camne??...
FAKTA @ AUTA




Tuesday, August 10, 2010

Puasa


Puasa..Puasa....Puasa...
erm...Esok ( 11 hb Ogos 2010 ) da bermula Bulan Ramadhan so, sume umat islam berpose...termasuklah aku..:) Ini taun ke-3 aku puasa jauh dari family....So, tak terasa sangat la..Cuma, kalo diingat kembali kadang2x bile time azan berbuka tuh,kalau aku kat ofis yup...air mata ni dan-dan la kuar..huhu...time2 tuh aku tepon la mak...tanye berbuka ape, sok sahur ape..huhu..

Ape yang membezakan pose aku ngan taun2x sebelumnye...erm...banyak sebenarnye...sebelum ni kami adik beradik yang dok kat KL akan berbuka bersama-sama. Tapi taun ni, aku pun da kije tempat lain.... Schedule untuk bulan puasa pun da laen..pas berbuka baru leh balik..so,time cuti je la dapat berbuka sama-sama.

Disamping tuh juga, kali ni family aku dah bertambah sorang...ingat tak entry aku yang dulu?...pertambahan anak buah...hehehe. So, secara tak langsung la aku kena lebihkan sikit duit raya.huhu..InsyaALLAH hujung taun ni bertambah lagi...Along aku kawen.Dapat la Kak Ipar lagi..hehe...

Sahur....Dulu pas panaskan lauk tuk bersahur dalam kul 5 lebih macam tuh, aku akan kejutkan Along, Angah, Kak Ngah, Adik untuk bersahur sama2x...Sambil tuh aku akan akan jalan kan kerja sampingan aku untuk telefon n kejutkan seseorang.hehehe..NOw....same juga seperti taun2x sebelum...tapi berbeza sikit.....


[ tuh biar la aku simpan pe yang berbeza sikit ("_')..]


Baju raya......nak gelak pun ade..hahahaha....aku da siap beli pun plus kasut tumit terlebih tinggi..hahaha. Gara-gara malas nak cari time Bulan Puasa... Aku ingat lagi taun lepas macam mane... seksa wOOooooo..tak nak da jadi cam tuh.melepek sampai umah...No Way...huhu...


erm....sok 1st sahur..heheh....aku kena pikirkan nak bersahur ape...huhu...okeh la korang naty aku update lagi entry ni..hehehe...tuk korang sume....


"SELAMAT MENUNAIKAN RUKUN ISLAM KE-3 ( IBADAH PUASA )"

-Semoga yang dilalui dan dilakukan Menjadikan kebaikan di bulan suci ini.ameennn....


Sunday, August 8, 2010

“I Miss Thinking”


Today I sat thinking about you..
And all the things I miss about you..
About us..
About what use to be..

I miss your smile
I miss holding your hand
I miss your arms around me holding me close to you..
Close enough to hear your heartbeat..

I miss your eyes, and the way you looked at me..
I miss your voice..
I miss hearing you say that you love me..

Yea Today I sat thinking about you..
And all the things I miss about you.
About us.. About the way things used to be..
Yea baby I miss you..

I miss feeling your lips on mine..
I miss hearing you sing your favorite songs..
I miss riding around with you..
But most of all I miss you

I wrote this about .....and miss .... like crazy.. And if you happen to be reading this ....know that i love you and always will... and that every word in this poem is true and came from deep within my heart..

-TRy 2 POEM....-
-no wonder2x-ok x??...
hehehehehe