frENZ~~

:heartbeat::

Saturday, July 17, 2010

R-Move-E

moshi3x....hehehe..
urm..ape korang rase entry aku kali ni....R-Move-E....dalam erti kata laen REMOVE..unlikes dis~!..huhu....aku d remove dari frenz list my frenz..OMG!!...bengangnye..nape nak buat macam tu???...reason??...

kalo orang yang aku tak kenal wat macam tu..its ok..tapi, ni yang aku kenal..nak kate frenz list dah penuh..bukan..habis tuh..nape nak REMOVE?..aku bukan nye xcited giler nak frenz pun..tapi name pun kenal..so, kite pun frenz la dalam FB...nak
eratkan silaturrahim namenye..

melalui FB la aku taw cite korg n pic latest korg.. yela kite kan jarang jumpe or lagi senang
'lansung tak jumpa pas abis study'.....so????....hurm..bile org da wat camtu..aku rase cuak la + sedih...hurmmm..its up 2 u nak wat camtu...aku tak kesah...[ dlm ati ...(+_+).. ] huhu

sekarang ni,
kije REMOVE someone dari frnz list mcm da jadi fenomena lak...kalo yang tak kenal buat camtu takpe...yela frenzs dorang kan 5000++ kot....banyak tu...[ayat perli aku..hahhaha]..tapi agak2 la yang kite kenal tu...jgn bg alasan cam ni...

'ala..aku t'remove ko la BEE....mane aku taw 2 ko...'


beb!!!..'im not stupid!'

dari 1st aku sign in FB aku tak pernah change my nick name...always 'CIK BEE' okeh..so....reason yang di bagi agak goyang la...da 3 rd times aku d removed....itu pun dari org yang same..ape kes?..or aku yang buat kes ni..hahhaha

hurm...cara aku type ni cam mara giler je...haha...da la..maleh aku nak pikir..benda dah jadi kan...cam peribahasa ni..


nasi da jadi bubur....

hurmmmmmmmmmm....aku masih mengeluh dalam keadaan cuak..huhu..


p/s : ngah sakit ati ni...huhu


6 comments:

En. Reen said...

waaahhh bukan main marah ye...
elek2 la...takmo marah2~~tumbok je tros~
eekekekek

AlinaBumble said...

sabo2.. jgn nanges2 keyh.. kite TAK KAN remove cikB.. :)

Cik Bee~! said...

En.Reen :.....huhu..nmpak sgt ke?..ekkeke...ne de..xberkudis pn...huhu..langsung xmara..erk...yeke sy xmara..hahhaha...

Cik Bee~! said...

alina : .....huhu..xnanges la..:P...jgn remove taw..kalo u remove..i tarik rambut u.hahhaha

Anonymous said...

amboi... ni kes main tarik rmbut plak dh ke? huhuhu

p/s: ieda

Cik Bee~! said...

ied a:: hahhaha..taw xpe~!!:P