frENZ~~

:heartbeat::

Saturday, June 26, 2010

~lahirnya kimi~~~^_~




moshi2x...
heee~~..hurm...tanggal 24hb jun 2010..lahirlah oppa...ni bahase korea..heee..makna nya abg..hee....aku da dapat anak sedara yang ke-2 hasil dari kerja keras angah aku la..ahhaha...kiranya da sepasang la sebab sebelum ni gurl...bestnya....baby boy ni lahir dalam jam 4.30ptg macam tu.beratnye 3.21..aku di beritahu berita mengembirakan ni ketika aku sedang bekerja pada tarikh tu.(skemanya bahase aku)..huhu...mase diberitahu tu...erm..terkejut giler..yela...pagi tu kakngah ok je bangun pagi,wat kerja umah cam biase..tau-tau tengah hari dah sakit-sakit nak bersalin...then petang tu gak kuar la baby boy ni.heeee.

huh..beznye perasaan dengan title "auntie"..hahhaha... kalo tiap2 taun dapat anak sedara kan besh...huhu....kesian kat kakngah aku la...da jadi kilang wat baby lak..hahahahaha

wat mase ni, baby boy ni belum lagi diberikan nama...kalo xsilap..angah nak bagi nama Noraiqqimi haikal...camtula..pasni bole la panggil baby boy ni kimi..hhehehehe...sebenarnye aku nak letak baby boy ni nama len...tapi, xpe la..biar la aku simpan name ni tuk bakal anak aku nanti ...haks

erm...mase ni 1 perasaan timbul kat diri aku...bila la gaknye aku nak alami detik2 lahirkan baby lak..ahhahhahahah(xleh blah statement)...huu...

okeh la..sampai sini ajer la latest news aku.....hee~~..nanti de g aku update...da..

mode :: teruja~!

Tuesday, June 22, 2010

bile korea kalah.....



korea

moshi3x...hihi..
semalam(21hb julai 2010)..date ni korea lwn portugal...so aku pun exited la...hihi..
korea tuh nak lwn..kalo leh nk lik awl je time tuh...senang kn....dok depan tv..tgk aksi korea...aku pn menghabiskn kije ngan cpt la...sampai umh dalam 8.30 pm....sempat g tgk korea lwn...tp bile tgk ronaldo menjaringkan gol cam senang tahap gaban....aku rase cam nak..nak..hish....mmg encem la die wat cam tuh..COOL je..tp masalahnye time tuh..aku sokong korea..so..aku abaikan la keENCEMANnye......huhu....pastu...portugal gol lagi...GOL....GOL...GOL....dan lg GOL...sampai dorang belasah korea 7-0..OMG!!!!!...malunye...
member2 dok antar msj kat phone ngan FB...mengutuk KOREA...huahuahauhua...
sadisnye....bermula hari ni...sy hanye sokong BRAZIL tuk WORLD CUP ni...
papehal...KOREA still in heart..huhu..



kini BRAzil~!!

**masih dlm persoalan nape korea kalah??**

Sunday, June 20, 2010

Hari BApa~

erm...ari ni ari bapa...sonok tgk member2 wish kat facebook
'happy father day'
tapi aku....aku tak dapat wish tuk abah aku...
so sad....T_T

erm...aku juz leh wish kat sini je....
'abah....selamat hari bapa!!!luv u so much'

Friday, June 18, 2010

aku yg kini~

haip~~
lame giler tak update blog ni..ahhahha...rase cam da de habuk lak...huuu
erm..nak cte pe ea.....haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nak bagi tau...cik bee kini bukan cik bee yang dulu...mean..
da banyak berubah la...ok la dari tak berubah pape pun kan..sikit pun k la gak kan..hihi...
bulan jun ni macam2 citer...kezen yang tiba2 nak kawen mngejut...adoi...orang sebelah umah je pun..ctenye camni...
senang je...laki tu jupe bapak kezen then bagi tau nak masuk minang anak die...bapaknye cakap kalo toi minat datang je umah....oh my god~!!..sok nye die datang taw bawak family...
wah...hantaran RM8,000.00 serba satu...date kawen 24 hb julai ni...wahhhh....terkedu gak..tak de angin pun dorang bercinta...tiba2 kezen leh agree lak tuh...ermm.....peliknye...
tapi kan...kalo pikir lik...lawak pun de..hahaha
.eiii..tak sangka nak kawen da kezen shye....hahahha
4 my kezen ~~ i wish die bahagie ngan pilihannye....cepat2 buat anak taw~!!!!hahahhaha...
erm..rasenye..cukup la tuk kali ni...next time shye update cte latest shye ek...hihi...

p/s :: ati sy da okeh~!